Napfény Mozgásstúdió

part 1Fodorné Ferenci Eszter vagyok, férjemmel, Fodor Tamássalegyütt vezetjük a Napfény Mozgásstúdiót.
Mindketten a mozgás és az egészséges életmód elkötelezett hívei vagyunk.
Tomi a Magyar Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakos hallgatója, szakképzett testépítés-fitness edző és Hot Iron oktató. Jómagam szakképzett táncművész, táncoktató, és 2010 április óta okleveles Zumba oktató vagyok.

2010. december 28-án született első Kislányunk, Fodor Lili Anna, aki velem együtt végigzumbázta a várandósság 9 hónapját, ezért lett a beceneve: Zumbaba. :)
2013. szeptember 7-én született meg második Kislányunk, Fodor Tímea Eperke, aki egy péntek esti Zumba óra után hajnalban látta meg a nap(hold)világot. :)

A stúdió ötlete 2010 januárjában pattant ki a fejünkből, március 1-jén pedig, miután megtaláltuk a megfelelő helyet, megnyitottuk a Napfény Mozgásstúdiót a 16. kerületi Ferenc utcában. Itt kezdődött minden, az álmunk, az életünk.
Azonban a sors kiszámíthatatlan, így szeptember 13-án új helyre költöztünk, a rákosszentmihályi Hermina úton nyitottuk meg picike stúdiónkat – amihez rengeteg családi segítséget és támogatást kaptunk.
Azóta itt működünk új oktatókkal és óratípusokkal, új eszközökkel kibővülve.

Táplálkozással, mozgással és életmóddal kapcsolatos kérdéseiddel is bátran fordulj hozzánk!

És hogy miért pont "Napfény" Mozgásstúdió?
Mert olyan nevet szerettünk volna, ami melegséget, vidámságot és természetességet sugároz. :)

part 2Célunk, hogy mindenki megtalálja a neki való mozgásformát, és hogy örömmel, szívesen jöjjön hozzánk hangulatos stúdiónkba, kiscsoportos óráinkra, kedves és mosolygós emberek közé.
A Napfény Mozgásstúdió nem csak egy fitness terem, hanem egy közösség, ahová jó érzés tartozni!
Reméljük, hamarosan Téged is vendégeink között üdvözölhetünk!

Fodorné Ferenci Eszter és Fodor Tamás
A Napfény Mozgásstúdió vezetői és megálmodói